Ο σκοπός μας

Η Smarteching Education είναι εκπαιδευτικός οργανισμός που δημιουργεί δίκτυα εκπαιδευτηρίων σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο, στα οποία παρέχει πλήρη, επιστημονικά δομημένα και δημοφιλή προγράμματα σπουδών και τα υποστηρίζει στο να προβάλουν αποτελεσματικά την νέα τους επιχειρηματική δραστηριότητα στην περιοχή τους.
Σκοπός της Smarteching Education είναι να βοηθάει τα εκπαιδευτήρια των δικτύων της να γίνουν ευέλικτα, ελκυστικά, κερδοφόρα και να αποτελούν την πρώτη επιλογή των ενδιαφερομένων της περιοχής τους.

Στα δίκτυα των εκπαιδευτηρίων της Smarteching περιλαμβάνονται:

 • Εκπαιδευτήρια που παρέχουν κατ’ αποκλειστικότητα στην περιοχής τους τα προγράμματα εκπαιδευτικής ρομποτικής της Ακαδημίας Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑ.ΜΑΚ.).
 • Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) τα οποία είναι αποκλειστικοί συνεργάτες της Smarteching στην περιοχή τους και λειτουργούν κάτω από την επωνυμία playSTREAM.
 • Κέντρα Δια Βίου Μάθησης τα οποία είναι αποκλειστικοί συνεργάτες της Smarteching στην περιοχή τους και συμβάλουν στην υλοποίηση των μοριοδοτούμενων και άλλων προγραμμάτων του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
 • Εκπαιδευτήρια τα οποία είναι αποκλειστικοί συνεργάτες της Smarteching στην περιοχή τους και προσφέρουν υπηρεσίες εγγραφής προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών για δια ζώσης και εξ αποστάσεως παρακολούθηση μαθημάτων σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού.
 • Παράλληλα η Smarteching λειτουργεί ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης το οποίο παρέχει σε υποψηφίους μαθήματα επαγγελματικής κατάρτισης, καθώς και μοριοδοτούμενα προγράμματα σε συνεργασία με το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑ.ΜΑΚ.)
 • Αποστολή μας είναι να συμβάλλουμε στο μέγιστο βαθμό ώστε:

 • Οι μαθητές των εκπαιδευτηρίων δικτύου μας να αποκτούν τις δεξιότητες του 21ου αιώνα.
 • Τα εκπαιδευτήρια του δικτύου μας να βελτιώνουν συνεχώς την κερδοφορία τους και την ελκυστικότητα τους, μέσω μιας πελατοκεντρικής φιλοσοφίας που διαπερνά όλα τα τμήματα του οργανισμού μας, όλα τα στελέχη μας.
 • 0
  Εκπαιδευτήρια ρομποτικής
  0
  ΚΔΑΠ playSTREAM
  0
  Συνεργατες για εγγραφες σε Πανεπιστημια
  0
  Κε.Δι.Βι.Μ.
  ProfPhoto1-400x268
  Γιώργος Δόκος
  – Οικονομολόγος
  – Ιδρυτής
  ProfPhoto2-1-400x268
  Νίκος Αβραμίδης
  – Προγραμματιστής
  – Ιδρυτής – Διαχειριστής
  ProfPhoto5-1-400x268
  Ελένη Αβέλλα
  – Πληροφορικός
  – Μεταπτυχιακές σπουδές στην Εφαρμοσμένη Πληροφορικής (Πα.Μακ.)
  – Υπεύθυνη Ανάπτυξης και Υποστήριξης Εκπαιδευτικών Δικτύων
  ProfPhoto4-1-400x268
  Γιάννης Γαλιάτσος
  – Γραφίστας
  – Digital Marketing Director
  ProfPhoto3b-400x268
  Φωτεινή Βαρδάκα
  – Νηπιαγωγός
  – Μεταπτυχιακές σπουδές στις Δημιουργικές Τέχνες και Εμψύχωση
  – Υπεύθυνη σχεδιασμού εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και εκπαίδευσης εκπαιδευτών
  ProfPhoto6-400x268
  Αθανασία Παγούνη
  – Οικονομολόγος
  – Τμήμα Marketing